Ga meteen naar de inhoud
Ga naar het identificatieformulier

Carrefour

Bekijk de aanbiedingen van deze firma »

 •  

  Carrefour werkt al vele jaren aan zijn politiek op het vlak van diversiteit. Elk jaar boeken we vooruitgang. De reeds ondernomen acties in het belang van de medewerkers, rekening houdend met gelijke kansen en de beste arbeidsomstandigheden, zijn daar getuige van.

   

  Het behalen van het diversiteitslabel voor de regio Brussel- Hoofdstad, de jaarlijkse deelname aan het project DUO-day en de aanwezigheid op forums die  toegespitst zijn op het promoten van de diversiteit binnen het bedrijf, zijn slechts enkele voorbeelden van onze acties.

   

  Deze acties moeten bijdragen tot het positioneren van Carrefour als toonaangevend bedrijf op het vlak van diversiteit en integratie. We moeten blijven ijveren voor de integratie van verschillende mensen, op alle vlakken, en er voor zorgen dat de medewerkers zich betrokken voelen in hun werk en gewaardeerd worden voor hun competenties, zoals ze zijn, zonder hun verschillen te willen uitwissen maar deze integendeel te kunnen laten zien. De eigenheden van eenieder maken, dankzij de juiste inclusieve managementpraktijken, de rijkdom van een bedrijf.

   

  Deel uitmaken van het Wheelit project is voor Carrefour een hele mooie gelegenheid om bij te dragen tot het inschakelen van personen met een beperking in ons bedrijf. Wheelit laat ons toe carrièremogelijkheden binnen ons bedrijf voor personen met een beperking in de kijker te zetten. 

   

Momenteel 0 werkaanbiedingen in het nederlands