Ga meteen naar de inhoud
Ga naar het identificatieformulier

Onze filosofie

De filosofie van Wheelit.be

Wheelit.be wil de integratie van personen met een handicap verbeteren en hen aanmoedigen om via tewerkstelling in een bedrijf economische actoren te worden.

Onze missie

Publiceren van werkaanbiedingen die geschikt zijn voor personen met een handicap en creëren van de belangrijkste cv-theek in België waarin hun troeven optimaal tot hun recht komen.

Ons doel

Optreden als bemiddelaar tussen (potentiële) werknemers met een handicap en werkgevers voor wie, bij gelijkwaardige kwaliteiten, een handicap geen belemmering vormt voor aanwerving.

De voordelen van Wheelit

  • Via dit webplatform creëert Wheelit.be een ontmoetingsplaats waar iedereen die van ver of nabij te maken heeft met de tewerkstelling van personen met een handicap, maar ook alle geïnteresseerde bedrijven, eenvoudig en vlot met elkaar in contact kunnen treden.
  • Wheelit.be maakt het bedrijven die hun sociale rol willen vervullen, eenvoudig om de geschikte vaardigheden te zoeken door hen op Wheelit.be een database van kandidaten met een handicap ter beschikking te stellen..
  • Wheelit.be begeleidt bedrijven bij alle administratieve stappen om hulp en subsidies te krijgen voor het aanwerven van personen met een handicap.
  • Wheelit.be beschikt over de beste medewerkers die aanvragen kunnen beantwoorden van werkzoekende personen met een handicap en van de professionele verwachtingen van de bedrijven.
  • Wheelit.be organiseert voor bedrijven de cursus "Overwin uw handicap ten opzichte van personen met een handicap" voor een geslaagde rekrutering en integratie in het bedrijf van mindervaliden.